Назва товару

Шрот соняшниковий, протеїн а.с.р. 39+

Виробник

Україна

%введення

раціон

Ціна

по запиту

Шрот соняшника — один з продуктів переробки при виробництві соняшникової олії, що отримується в процесі пресування і подальшої екстракції насіння соняшнику. Пресування цє процес видавлювання олії з насіння соняшнику. Таким чином, в макусі після пресування рівень залишкового масла 10%, в шроті після екстракції — 1,5-2%.

Шрот є найдешевшою високопротеиновою складовою кормів для птиці, свиней, ВРХ, завдяки тому, що містить натуральні білки, вітаміни Е і В, клітковину, фосфор, калій та інші мінеральні речовини.

Цей продукт вже давно є одним з найважливіших компонентів кормів для сільськогосподарських тварин і птахів. Соняшниковий шрот — джерело протеїну з високою амінокислотної доступністю.